Tel: +381 (0)21 47 21 764     +381 (0)21 47 21 765     Email:office@neotehnika.co.rsinstagramyoutubefacebook

O Nama

Ocenite ovaj članak
(6 glasova)

 preduzeće za proizvodnju, usluge, unutrašnju i spoljnu trgovinu, je osnovano 1999. godine, u privatnom vlasništvu. Neotehnika se pretežno bavi trgovinom obojenim metalima i crnom metalurgijom, u svom vlasništvu poseduje savremeni pogon za izradu i proizvodnju bronze za klizne ležajeve, čaure, biksne, zupčanike kao i rezervne delove od bronze a po zahtevu i tehničkoj dokumentaciji kupaca. Profesionalnim načinom poslovanja i savremenom organizacijom rada kao i profesionalnim odnosom prema kupcima, Neotehnika zauzima značajan deo tržišta u trgovini obojenim metalima. 

kolege

 Za dvadeset godina poslovanja, Neotehnika je uspela pre svega kvalitetom svojih proizvoda kao i  kvalitetom usluga  i odnosom prema kupcima da stekne zavidan renome na tržištu Srbije, a samim  tim i poverenje sadašnjih  kupaca koji su i dalje sa nama.

 Neotehnika svoj razvoj bazira na konstantnom zapošljavanju mladih ljudi, praćenju i uvođenju savramene informacione tehnologije, smanjenju troškova poslovanja, povećanju asortimana  proizvoda, povećanju  kvaliteta  proizvoda i usluga, povećanju produktivnosti, povećanju prometa,  povećanju investicija i sl.

 Orijentacija organizacije prema kupcu, kvalitet poslovanja kao i poverenje okoline u poslovanje  i  ugled  preduzeća, stabilan tržišni položaj preduzeća na domaćem tržištu, kao i angažovanost i  odgovornost zaposlenih  za razvoj i uspešnost poslovanja spadaju u glavne vrednosti i  konkurentske prednosti preduzeća.

 U prioritetne dugoročne ciljeve koji obezbeđuju jačanje tržišnog položaja podrazumeva obezbeđivanje  dugoročnih nabavnih izvora i razvijanje kvalitetnog robnog asortimana kao i traženje poslovnih i  strateških veza.

 

 

 

 

Pročitano 13820 puta